Надворешни IR DOME камери

AVTECH - KPC133E

 • 1/3" H.R. Color CCD; 
 • Висока резолуција со 500 ...

Longse - LIRDCSL

 • Color 1/3" SONY/SHARP Color CCD;
 • Работи н...

Longse - LIRDBSHR

 • Color 1/3" SONY ICX673AK CCD;
 • Работи на с...

Longse - LIRDBSL

 • Color 1/3" SONY ICX633BK CCD;
 • Работи на с...

Longse - LIRDCSHR

 • Color 1/3" SONY ICX639BK CCD;
 • Работи на с...

Longse - LIRDCSHE

 • Color 1/3" SONY Effio-E CCD;
 • Работи на сл...

1
Вкупно производи 6