Системи за видео надзор

AVTECH - KPC133E

 • 1/3" H.R. Color CCD; 
 • Висока резолуција со 500 ...

АVTECH - AVC452A

 • 21 LED IR 
 • 1/3" Color CCD со SONY Effio DSP;

AVTECH - AVC442A

 • 1/3" Color CCD со SONY Effio DSP ;
 • Висока резолуција...

AVTECH - AVC462A

 • 1/3" Color CCD со SONY Effio DSP;
 • Висока ...

AVTECH - AVC482A

 • 1/3" Color CCD со SONY Effio DSP; 
 • Висока резол...

AVTECH - KPC132

 • 1/3" Color CCD; 
 • Висока резолуција со 420 TV л...

AVTECH - KPC132C

 • 1/3" H.R.  Color CCD; 
 • Висока р...

AVTECH - KPC251

 • 1/3" SONY Super HAD Color CCD image sensor; 
 • Ст...

AVTECH - KPC255

 • 1/3" SONY Super HAD Color CCD image sensor; 
 • Ст...

Вкупно производи 69